Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Și-a ucis în bătaie rivalul italian pentru o femeie. Cum a fost pedepsit

Un sucevean a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava, marți, pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce și-a ucis în bătaie rivalul italian.

Revelino Pleșa a primit șase ani de închisoare cu executare, dar decizia nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, Revelino Pleșa  a ucis în bătaie un italian din cauza unei femei.  Victima S.A., cetățean italian, era domiciliat în Italia și a avut timp de doi ani o relație de prietenie/concubinaj cu numita F.V. din comuna Vama, jud. Suceava în perioada în care aceasta se afla în Italia. F.V. a pus capăt acestei relații în cursul lunii martie 2016 când a părăsit statul italian și a revenit în localitatea de domiciliu. La scurt timp după venirea în țară l-a cunoscut pe inculpatul Pleșa Revelino din municipiul Suceava cu care se află și în prezent în relații de prietenie.

În seara zilei de 22 octombrie 2016, în jurul orei 22:00, inculpatul Pleşa Revelino se afla la locuinţa concubinei sale F.V. din comuna Vama, judeţul Suceava. În aceeaşi locaţie a apărut, neanunţată, victima S.A., (fostul concubin al numitei F.V.).

În această împrejurare, inculpatul Pleşa Revelino a exercitat cu intenţie acte de violenţă asupra victimei, aplicându-i lovituri cu picioarele în zone vitale ale corpului.

Urmare a loviturilor, victima a fost proiectată la sol, fiind în continuare lovită cu picioarele de inculpat în special în zona feţei. Victima S.A. respira greu, horcăia, astfel că inculpatul, ajutat fiind de F.V. a încercat să efectueze manevre de resuscitare, ștergându-i cu un prosop umed fața care era plină de sânge. În pofida acestor manevre victima a decedat, îngurgitând o mare cantitate de sânge.

În cele din urmă F.V. a apelat SNUAU 112 solicitând un echipaj de ambulanță la locuința sa. În pofida manevrelor efectuate, personalul de pe ambulanță sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul victimei.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie întocmit de C.M.L. Rădăuți, moartea victimei S.A. a fost violentă, s-a datorat asfixiei mecanice prin aspirat pulmonar survenită în condițiile unui traumatism cranio-facial. Leziunile de violență constatate necroptic au fost: multiple plăgi, escoriaţii la nivelul pleoapei superioare ochi stâng, piramidă nazală paramedian dreapta, buză superioară, supramentonier paramedian dreapta, motilitate anormală şi cracmente osoase la nivel mandibular orizontal stânga.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean va sta 14 ani după gratii pentru că și-a ucis în bătaie rivalul italian pentru o femeie | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*