Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident cu doi răniți într-o intersecție din Fălticeni

Un accident cu doi răniți a avut loc, luni după-amiază, într-o intersecție din Fălticeni, Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Ion Dragoslav din municipiul Fălticeni, ajuns la intersecția cu strada 1 Mai, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Suceava, nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP” și a pătruns în intersecție, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 38 de ani, intrând în coliziune laterală cu acesta.

Din accident, a rezultat rănirea unui bărbat de 61 de ani și a unei femei de 58 de ani, ambii localnici, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu doi răniți într-o intersecție din Fălticeni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*