Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Oferta turistică și produsele bucovinene, promovate la Cluj Napoca. Flutur: Avem posibilitatea să facem reclamă Bucovinei

Târgul de toamnă „Produs în  Bucovina” a fost organizat, în acest an, la Cluj Napoca. În acest sens, consilierii județeni au alocat 108.859 lei.

Manifestarea are loc în perioada 13 – 15 octombrie, iar președintele CJ, Gheorghe Flutur, a mers la Cluj alături de o delegație formată din 148 de persoane, din care 133 membri ai Ansamblului „Ciprian Porumbescu”.

Primarul Clujului, fostul premier Emil Boc, a participat la târgul bucovinean.

„Sunt foarte bucuros că e vreme bună,  e o organizare foarte bună aici. […] Avem posibilitatea, aici, la Cluj, să facem reclamă Bucovinei și în special ofertei turistice care este extraordinară la noi, avem peste 16.000 de locuri de cazare și să știți că n-am ales întâmplător Clujul, l-am ales pentru că statisticile arată un procent foarte mare de clujeni, de oameni din Ardeal, care vin, vizitează și înnoptează în pensiunile și stațiunile turistice din județul Suceava”, a precizat șeful județului, Gheorghe Flutur.

Romsilva a adus fructe și ciuperci de pădure la târg, dar sunt și murături, ciuperci, produse din carne, produse din lapte, roata olarului, păstrăv.

„Sunt foarte mulți oameni la rând, stau efectiv la coadă aici să-și cumpere produse din Bucovina”, a spus Flutur.

Peste două săptămâni, reprezentanții din Cluj vor veni la Suceava pentru un parteneriat Produs în Bucovina- Produs în Cluj.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Oferta turistică și produsele bucovinene, promovate la Cluj Napoca. Flutur: Avem posibilitatea să facem reclamă Bucovinei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*