Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Bărbat cercetat pentru contrabandă și lăsat fără mașină pentru două sacoșe cu țigări

Un echipaj mobil al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a oprit în trafic pentru control, vineri, între localitățile Ratoș și Grănicești, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de către cetățeanul român I. Dumitru, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

La controlul efectuat asupra mașinii, lucrătorii noștri au descoperit pe bancheta din spate a mașinii două sacoșe care conțineau țigări de proveniență ucraineană, asupra cărora șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Drept urmare, s-a luat măsura conducerii şoferului împreuna cu mașina şi ţigările la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii, s-a constatat că bărbatul transporta 626 pachete țigări, mărcile Kent și Rothmans, în valoare de 7.500 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea de țigări și autoturismul în cauză, în valoare de 7.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Bărbat cercetat pentru contrabandă și lăsat fără mașină pentru două sacoșe cu țigări | Moldova24

Lăsați un comentariu

*