Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

„Un bărbat pentru Sara”, o super comedie la Casa de Cultură a Sindicatelor

Un spectacol de teatru „Un bărbat pentru Sara”, de Sam Bobrick, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 20 noiembrie.

Comedia va începe la ora 19.00.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, pe alocuri extravagante, pline de haz.

Cea mai trăznită mătuşă din New York, Martha Hastings (Emilia Popescu), vrea cu orice preţ să îşi mărite nepoata, pe Sara Hastings (Diana Cavallioti), probabil cea mai singură avocată de succes din New York. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, “cu o lovitură la mansardă”, îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie să treacă de la inconştienţă la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener.
Pariul acestei comedii de cinci stele a fost câştigat încă de la premieră: publicul s-a amuzat copios timp de două ore şi a cerut trupei multe ieşiri la rampă pentru aplauze.

Regia : Claudiu Goga
Scenografia : Ioana si Radu Corciova
Producator : Misu Predescu

Pret bilet : 80 lei ; 60 lei


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Un bărbat pentru Sara”, o super comedie la Casa de Cultură a Sindicatelor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*