Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Britanicii de la Vast Resources au în plan dublarea producției de la Mănăila și angajări

Britanicii de la Vast Resources estimează că extinderea activității în perimetrul de la Cârlibaba, adiacent minei de la Mănăila (Suceava), va duce la dublarea producției și, în acest context, compania are în plan să angajeze circa 70 de persoane în zonă, a declarat pentru Profit.ro Andrew Prelea, director executiv și președinte al Vast Resources România, scrie Profit.ro.

“La Mănăila și Iacobeni, unde se află facilitate de procesare, avem, în prezent, 178 de angajați, inclusiv management. Planul nostru este să dublăm producția după ce ne extindem la Cârlibaba, ceea ce presupune să angajăm oameni, în pofida faptului că mina va avea tehnologii moderne, care reduc necesarul de personal. Estimăm că vom ajunge la 250 angajați în această zonă”, spune directorul Vast Resources România.

Săptămâna trecută, Vast Resources a anunțat că operațiunea de foraj pentru explorarea perimetrului de la Cârlibaba are rezultate, confirmând zonele mineralizate și structurile geologice indicate în studiile realizate anterior.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Britanicii de la Vast Resources au în plan dublarea producției de la Mănăila și angajări | Moldova24

Lăsați un comentariu

*