Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cei doi prieteni din Slătioara, morți în accident, goneau cu BMW-ul cu o viteză uluitoare. La cât s-a oprit acul vitezometrului

Cei doi prieteni din Slătioara, Daniel Rusu și Vlad Maftei, goneau cu o viteză uluitoare în momentul producerii accidentului. Acul vitezometrului s-a oprit la nu mai puțin de 220 km/h.

Vlad Maftei își cumpărase autoturismul BMW de câteva zile și a vrut să îl testeze. Acesta avea permis de doar câteva luni.

Accidentul groaznic a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Buda din comuna Râșca. Doi tineri, prieteni, au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp.

„În timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, din comuna Râșca, un localnic de 20 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, unde, a lovit frontal un stâlp de electricitate.  În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto și a unui tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism”, arată IPJ Suceava.

La locul respectiv a ajuns și un echipaj SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri.

„Colegii noştri, de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, s-au deplasat cu modulul SMURD la faţa locului. Din păcate, cei doi tineri erau decedaţi şi încarceraţi între fiarele maşinii”, potrivit ISU Suceava.

FOTO! Sfâșietor! Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp (Update)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*