Miercuri 19 Septembrie 2018, Actualizat acum 261 zile 12:00 am

 

Tânăr lăsat fără permis și bun de plată pentru nu mai puțin de 15 contravenții

Un tânăr s-a ales cu sancţiuni în valoare de aproape 10.000 lei pe numele său pentru mai multe contravenţii la regimul rutier.

Miercuri, în urma continuării cercetărilor în evenimentul rutier produs la data de 06.10.2017, ora 12.45, când, un conducător auto ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate nu a oprit la semnalele regulamentare ale unui echipaj de poliție și a comis mai multe contravenții la regimul circulației rutiere, polițiștii au reușit identificarea acestuia ca fiind Baiar Isac,  un tânăr de 22 de ani din comuna Grănicești.

Astfel, la 06.10.2017, ora 12.45, în timp ce acționa pe DN 17A, din comuna Dornești, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului înregistrat de aparatul radar în timp ce rula în localitate cu viteza de 73 de km/h, iar conducătorul auto a redus viteza și a semnalizat intenția de a opri, după care, a mărit viteza și a plecat.

În cauză, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până pe raza comunei Grănicești, ocazie cu care, pe traseu, tânărul de 22 de ani a comis mai multe abateri rutiere, respectiv depășiri neregulamentare și încălcarea limitei legale de viteză. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu avea inspecție tehnică periodica și poliță de asigurare obligatorie valabile. Conducătorul auto a fost invitat și audiat la sediul poliției, ocazie cu care, a recunoscut toate contravențiile constatate. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 9.570 lei, pentru comiterea a 15 contravenții, respectiv, depășire neregulamentară, viteză, neoprirea la semnalul poliției, lipsa R.C.A și lipsă I.T.P., iar ca măsura complementară i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile”, precizează IPJ Suceava.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr lăsat fără permis și bun de plată pentru nu mai puțin de 15 contravenții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*