Miercuri 19 Septembrie 2018, Actualizat acum 261 zile 12:00 am

 

Bărbat reținut pentru braconaj în urma unei percheziții

Un bărbat de 41 de ani, din județul Maramureș, a fost arestat preventiv, miercuri, de polițiștii suceveni în urma percheziții.

„La data de 10.10.2017, în urma continuării cercetărilor în cauza privind infracțiunea de braconaj comisă în noaptea de 23/24.08.2017 pe raza comunei Cârlibaba, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și ai Poliţiei municipiului Vatra Dornei, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au pus în executare autorizația de percheziție emisă de Judecătoria Vatra Dornei, la domiciliul unui suspect de 41 de ani, din județul Maramureş, ocazie cu care, a fost identificată o cantitate de carne de vânat, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, arată IPJ Suceava.

Bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vatra Dornei care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului de 41 de ani, din orașul Borșa, jud. Maramureș, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu 11.10.2017.

Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Bărbat cercetat pentru braconaj. A fost găsit cu doi cerbi uciși, în mașină

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat reținut pentru braconaj în urma unei percheziții | Moldova24

Lăsați un comentariu

*