Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Conservanții și condimentele pentru murături, la control. Protecția Consumatorului a dat amenzi de peste 25.000 lei

Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Suceava au efectuat mai multe controale, în luna septembrie, privind respectarea prevederilor legale legate de protecția consumatorilor la comercializarea conservanților, condimentelor, oțetului și a sării.

„S-au desfășurat 53 acțiuni de control, aplicându-se 4 avertisment și 17 amenzi în valoare de 25200 lei. Ca abateri, produse din import fără traducere în limba română, lipsa prețuri”, arată comisarul șef adjunct al CJPC, Vasile Latiș.

În decursul lunii septembrie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava a desfășurat 280 acțiuni de control, soldate cu 78 amenzi în valoare de 109. 500 lei și 32 avertismente.

Toate acțiunile de control, s-au desfășurat în urma cercetării reclamațiilor și a tematicilor de control la nivel național și regional. Totodată, s-au înregistrat 116 reclamații.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Conservanții și condimentele pentru murături, la control. Protecția Consumatorului a dat amenzi de peste 25.000 lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*