Miercuri 19 Septembrie 2018, Actualizat acum 261 zile 12:00 am

 

Cei doi bărbați prinși cu țigări de contrabandă de aproape 40.000 de lei, puși sub control judiciar

Cei doi bărbați, care au fost reținuți de polițiștii suceveni după ce au fost prinși cu un autovehicul cu țigări de contrabandă, au fost puși, miercuri, sub control judiciar.

Este vorba despre Cristinel Bobeica, de 44 de ani, din comuna Moldova Sulița, și Constantin Stanciu, de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Marți după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de Cristinel Bobeica, un bărbat de 44 de ani, din comuna Moldova Sulița și în care se afla ca pasager, Constantin Stanciu, un bărbat de 52 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și într-un locaș amenajat între scaune și bancheta din spate, 3.530 pachete cu țigări, bunuri pentru care, cei doi nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările de contrabandă în valoare de circa 39.900 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Doi bărbați, reținuți după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cei doi bărbați prinși cu țigări de contrabandă de aproape 40.000 de lei, puși sub control judiciar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*