Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Sfâșietor! Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp (Update)

Un accident groaznic a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Buda din comuna Râșca. Doi tineri, prieteni, au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp.

Aceștia se numesc Vlad Maftei și Daniel Rusu.

La locul respectiv au ajuns pompierii, dar și cadrele medicale și polițiștii.

Autoturismul în care se aflau cei doi a părăsit carosabilul şi a lovit cu violenţă un stâlp de electricitate din beton.

„În timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, din comuna Râșca, un localnic de 20 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, unde, a lovit frontal un stâlp de electricitate.  În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto și a unui tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism”, arată IPJ Suceava.

La locul respectiv a ajuns și un echipaj SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi tineri.

„Colegii noştri, de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, s-au deplasat cu modulul SMURD la faţa locului. Din păcate, cei doi tineri erau decedaţi şi încarceraţi între fiarele maşinii”, potrivit ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Durere de nedescris după moartea celor doi tineri din Slătioara. Ți se rupe inima când vezi mesajele transmise de cei care i-au cunoscut | SuceavaNews.ro
  2. Cei doi prieteni din Slătioara, morți în accident, goneau cu BMW-ul cu o viteză uluitoare. La cât s-a oprit acul vitezometrului | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*