Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ion Lungu: Nu trebuie să dea părinții niciun leu la fondul clasei, nici la cheltuieli de pază

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, se arată revoltat de faptul că profesorii și diriginții cer bani părinților pentru fondul școlii, în condițiile în care municipalitate alocă bani buni din bugetul local pentru unitățile de învățământ din municipiu.

Edilul face un apel către directori să ia măsuri și să nu mai existe vreun profesor sau diriginte care solicită bani pentru diverse lucruri.

Am spus-o de atâtea ori și mai repet încă o dată: nu trebuie dat niciun leu, nici la fondul clasei, nici la pază, nici la nimic. La nimic…, deci față de miliardele, zecile de miliarde pe care noi le dăm acolo, sumele pe care le spuneți dumneavoastră acolo, pază, se ridică la sume modeste, nu știu, 30.000, 50.000, haideți să fim serioși. Nu se pot compara sumele. Deci e clar că trebuie ca școlile să își dea interesul și să facă aceste proceduri corecte așa cum spune legea, să angajeze corect cheltuielile, deci nu trebuie să dea părinții niciun leu nici la fondul clasei, spun cu toată responsabilitatea, nici la cheltuieli de pază…atunci pentru ce mai cheltuim milioane de euro pe an pentru utilități, dacă internetul îl plătesc părinții, paza o plătesc părinții, fondul clasei, burete și cretă trebuie să aducă părinții”, a spus Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu: Nu trebuie să dea părinții niciun leu la fondul clasei, nici la cheltuieli de pază | Moldova24

Lăsați un comentariu

*