Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Două proiecte de peste două milioane de euro semnate de Primăria Siret pentru revitalizarea falezei și a Grădinii de Vară. Vezi cum vor arăta!

Două proiecte de peste două milioane de euro au fost semnate de Primăria orașului Siret, pentru reabilitarea zonelor verzi degradate.

Potrivit primarului Adrian Popoiu, un proiect are ca obiectiv revitalizarea falezei râului Siret, iar cel de-al doilea revitalizarea unui teren degradat din str. Sucevei – Grădina de Vară.

„După aproape doi ani de muncă au apărut primele rezultate. Avem doua proiecte aprobate. Alte 6 proiecte sunt în pregătire urmând a fi depuse în perioada imediat următoare (inclusiv un proiect destinat drumului Pădureni-Mânăstioara). În momentul de față așteptăm deschiderea sesiunilor de depunere. Din păcate până acum nu a mai fost nici un apel destinat proiectelor privind reabilitarea infrastructurii”, a declarat edilul din Siret.

Contribuția Primăriei Siret va fi de 2%. Pe această linie de finanțare, la nivelul Regiunii Nord-Est (6 județe) s-au depus 16 proiecte dintre care 5 au fost acceptate spre finanțare, iar dintre acestea 2 sunt ale orașului Siret.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Două proiecte de peste două milioane de euro semnate de Primăria Siret pentru revitalizarea falezei și a Grădinii de Vară. Vezi cum vor arăta! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*