Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi bărbați, reținuți după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii suceveni după ce au fost prinși cu un autovehicul cu țigări de contrabandă.

Marți după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Moldova Sulița și în care se afla ca pasager, un bărbat de 52 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și într-un locaș amenajat între scaune și bancheta din spate, 3.530 pachete cu țigări, bunuri pentru care, cei doi nu au putut prezenta documente legale de proveniență.

Țigările de contrabandă în valoare de circa 39.900 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cei doi suspecți fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.10.2017 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi bărbați, reținuți după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă | Moldova24
  2. Cei doi bărbați prinși cu țigări de contrabandă de aproape 40.000 de lei, puși sub control judiciar | SuceavaNews.ro
  3. Cei doi bărbați prinși cu țigări de contrabandă de aproape 40.000 de lei, puși sub control judiciar - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*