Miercuri 19 Septembrie 2018, Actualizat acum 261 zile 12:00 am

 

Bărbat prins cu un transport ilegal de lemn, la Solca. Nu avea nici permis de conducere

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Solca a oprit pentru control, marți după-amiază, pe strada Poienilor din localitate, autovehiculul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 29 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, iar în în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 3,027 m.c. lemn de foc de esență molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 29 de ani are permisul de conducere suspendat, până în data de 18.10.2017.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat prins cu un transport ilegal de lemn, la Solca. Nu avea nici permis de conducere | Moldova24

Lăsați un comentariu

*