Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Sindicaliștii Sanitas și-au spus of-urile la Instituția Prefectului

La solicitarea reprezentanților Uniunii Sindicale Județene Sanitas, membră a Uniunii Județene a CNSLR Frăția Suceava, afiliată la Federația Sanitas, a avut loc, marți, ședința Comisiei de Dialog Social, la Instituția Prefectului.

Primele subiecte care au fost abordate au fost: „necesitatea modificării Legii nr. 153 din 2017 în ce privește limitarea la 30% a nivelului sporurilor” și revizuirea ierarhiei grilelor de salarizare în cadrul familiei ocupaționale Sănătate și Asistență Socială.

Alte subiecte de pe ordinea de zi au făcut referire la imposibilitatea elaborării și aprobării unui Regulament de sporuri aplicabil și echitabil pentru toți salariații din sistemul sanitar, necesitatea aplicării integrale a creșterilor salariale, pentru toți salariații din sectorul de activitate, cu începere de la 1 martie 2018, renunțarea la transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, acordarea tichetelor de masă pentru întreg anul 2018, precum și încheierea unui Contract Colectiv de Muncă la nivel de sector de activitate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sindicaliștii Sanitas și-au spus of-urile la Instituția Prefectului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*