Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Țigări de peste 175.000 lei, abandonate în Straja

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Straja, județul Suceava, un grup de persoane care se deplasa, sâmbătă, de la frontieră spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ucrainene despre producerea evenimentului, totodată procedându-se la verificarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite 7 colete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările au fost transportate la sediul sectorului unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 175.500 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Țigări de peste 175.000 lei, abandonate în Straja | Moldova24

Lăsați un comentariu

*