Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Petrecăreț din Marginea, blocat în trafic de polițiști după o urmărire ca-n filme

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Marginea, a chefuit cu mult alcool într-o discotecă din comuna Frătăuții Vechi, iar apoi s-a crezut în filmele cu polițiști.

Sâmbătă, în jurul orei 01.00, patrula din cadrul SPR 4 Gălănești, în timp ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe raza satului Măneuți, comuna Frătăuții Vechi, a observat un autoturism care a ieșit din curtea unei discoteci și se deplasa către municipiul Rădăuți.

Astfel, polițiștii au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase și au procedat la urmărirea autoturismului, însă conducătorul auto a ignorant semnalele, continuându-și deplasarea cu viteză sporită către municipiul Rădăuți.

Echipajul de poliție aflat în urmărire a sesizat patrulele din teren, iar pe str. 1 Mai din municipiul Rădăuți, au intervenit o patrulă de poliție rutieră și o patrulă de ordine publică, reușindu-se astfel blocarea în trafic a autoturismului în cauză, condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Marginea.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Petrecăreț din Marginea, blocat în trafic de polițiști după o urmărire ca-n filme | Moldova24

Lăsați un comentariu

*