Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Bărbat dispărut dintr-un hotel din Vatra Dornei

Un bărbat de 61 de ani este căutat de polițiști după ce a dispărut dintr-un hotel din Vatra Dornei. Constantin Roșu, din Iași, a plecat din hotel pe 6 octombrie şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 168 cm, părul alb, tuns scurt, constituție corpolentă, ochii albaștri, nu are dantură în partea de jos și prezintă deficienţe de auz. Pe unul dintre picioare, în zona tibiei, are un semn particular din naștere, o pată de culoare maro, de circa 8 cm și o umflătură în zona cefei, sub piele.

La data dispariției era îmbrăcat cu o geacă bleumarin din tercot, cu fermoar și capse în partea din față, o șapcă din stofă, de culoare neagră, un pulover la baza gâtului, de culoare gri, o cămașă de culoare crem, pantaloni de culoare neagră, din stofă și pantofi de aceeași culoare.

Acesta este diagnosticat cu demență și nu urmeză tratamentul prescris. Totodată, acesta are artrită și se deplasează foarte greu.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat dispărut dintr-un hotel din Vatra Dornei | Moldova24
  2. FOTO! Tragic! Bărbatul dispărut de la un hotel din Vatra Dornei a fost găsit mort | SuceavaNews.ro
  3. FOTO! Tragic! Bărbatul dispărut de la un hotel din Vatra Dornei a fost găsit mort - Exclusiv24.net
  4. FOTO! Tragic! Bărbatul dispărut de la un hotel din Vatra Dornei a fost găsit mort | Moldova24

Lăsați un comentariu

*