Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! O autoutilitară încărcată cu produse alimentare s-a răsturnat într-o râpă

O autoutilitară încărcată cu mai multe produse alimentare s-a făcut praf, sâmbătă dimineață, după ce s-a răsturnat într-o râpă. Accidentul a avut loc pe DN17, pe raza comunei Poiana Stampei.

În momentul producerii accidentului, în autoutilitară se afla doar șoferul, care a sărit din autovehicul când acesta s-a dus în râpa de 30 m față de drum.

Marfa, printre care făină, ulei, cafea, s-a împrăștiat. Polițiștii arată că un bărbat de 37 ani, din municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea autoutilitara, într-o succesiune de curbe periculoase prima la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un teren cu vegetaţie.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și distrugerea încărcăturii transportate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămarea corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! O autoutilitară încărcată cu produse alimentare s-a răsturnat într-o râpă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*