Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Cinci tineri înarmați, opriți de polițiști pe o stradă din Rădăuți. Aveau în mașină două pistoale, o sabie, dar și bâte

Cinci tineri, care circulau cu un autoturism, pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, au fost opriți, joi, de un echipaj de poliție pentru control.

La volan era un tânăr de 21 de ani, din Rădăuți, Gheorghe Costin, iar ca pasageri, un tânăr de 20 de ani, Florin Juravlea, tot din Rădăuți, și alți trei tineri din municipiul Suceava: Alin Ilie, Stefan Ungur și Iulian Iosub.

„În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat o sabie, un rucsac în care se afla un pistol cu bile cu încărcătorul pus şi butelia de gaz și alte obiecte contondente, iar sub scaunul pasagerului din faţă, respectiv a tânărului de 21 de ani, un alt pistol cu încărcătorul şi butelia de gaz introduse în mâner. Cele 5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, ocazie cu care, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, pistolul găsit sub scaunul pasagerului din autoturism aparţine tânărului de 21 de ani, care nu a putut prezenta nici un act de provenienţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiuni de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi o infracţiune de „portul fără drept a obiectelor interzise”, armele și celelalte bunuri fiind ridicate de polițiști pentru cercetări.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*