Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Un bărbat s-a ales cu o amendă usturătoare și are interzis în România în următorii cinci ani. Vezi ce a făcut!

Un bărbat de 36 de ani, din Ucraina, s-a ales cu o amendă usturătoare din partea Poliției de Frontieră Siret și are interzis în România pentru următorii cinci ani după ce a fost prins cu țigări de contrabandă în mașină.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în dimineața zilei de marți, 2 octombrie, acesta s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spătarele scaunelor și bordul autoturismului, cantitatea de 200 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 270 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au luat față de cetățeanul ucrainean, măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 02.10.2017


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*