Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Gest deosebit! Un sucevean oferă o casă unei familii nevoiașe

Un bărbat din județul Suceava este dispus să facă un gest de suflet, mai rar întâlnit în zilele noastre. El vrea să ofere o casă unei familii nevoiașe. Ba mai mult decât atât, este dispus chiar să îi ajute din când în când pe cei care se mută în locuință.

Casa este bătrânească și se află în orașul Siret. Bunicii bărbatului i-au lăsat locuința moștenire și chiar dacă acesta are tot ce îi trebuie și nu are nevoie de încă o casă, valoarea sentimentală pe care construcția o are este inestimabilă.

Mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce îmi trebuie, vreau să ajut, dar îmi doresc cât de cât o familie, chiar dacă sunt necăjiți măcar să nu fie din aceia care consumă mult alcool…Niște oameni care să aibă grijă de casă, să o întrețină, să o aranjeze, dacă e și meseriaș el ca om. Asta caut, un om căruia cât de cât îi e drag și poate să o aranjeze că așa- prăduitori- între ghilimele, găsesc o grămadă. E o casă bătrânească, dar e mai mult o chestie sentimentală, de asta nici n-o vând. De asta aș prefera să o dau așa că are și curte, și teren și chiar mi-ar plăcea o familie cu copii”, ne-a declarat bărbatul, care a preferat să își păstreze anonimatul.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Mihai mihaela says:

    Interesata

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Gest deosebit! Un sucevean oferă o casă unei familii nevoiașe | Moldova24

Lăsați un comentariu

*