Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Două mașini s-au tamponat la Straja. O femeie a fost rănită

Două mașini s-au tamponat, joi seară, la Straja din cauza unui șofer neatent. Un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava arată că în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, în localitatea Straja, un localnic de 21 de ani, a frânat pentru a vira la stânga, moment în care, a fost tamponat în partea din spate de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate care a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 42 de ani din comuna Straja, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Două mașini s-au tamponat la Straja. O femeie a fost rănită | Moldova24

Lăsați un comentariu

*