Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ipoteză teribilă! Poziția bizară în care a fost găsit în celulă cadavrului ucigașului lui Sorin Vezeteu sugerează că ar fi fost „ajutat”

Moartea lui Ioan Beșa ridică semne uriașe de întrebare. Cum a fost posibil acest lucru, cum a făcut rost de obiectele necesare luării propriei vieți și de ce nu a sesizat nimeni intențiile sale, scrie Observator.

Totuși, moartea lui Beșa are câteva aspecte bizare, unul dintre ele fiind poziția în care a fost găsit corpul acestuia. Potrivit unor surse, Beșa ar fi fost găsit pe burtă, legat atât de mâini cât și de picioare, lucru care ar putea sugera că ar fi fost “ajutat” să-și ia propria viață. Totuși această ipoteză este combătută ferm de faptul că era singur în celulă, iar modalitatea pe care acesta a ales-o să-și pună capăt zilelor ar fi una dificilă, dar nu imposibilă de realizat.

Ioan Beșa, un deținut problemă. Polițiștii trebuiau să-și ia măsuri stricte de securitate atunci când intrau în celula acestuia

Individul care a şocat o ţară întreagă după ce a omorât un poliţist cu peste 40 de lovituri de cuţit, pe peronul Gării Burdujeni, a fost un deținut problemă în arestul preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Principala abatere a acestuia era aceea că refuza în mod repetat să stingă lumina din celula sa, pe timp de noapte, conform regulamentului arestului IPJ Suceava. Poliţiştii de serviciu pe turele de noapte au fost nevoiţi să se joace de-a stinsul şi aprinsul luminii cu Beşa. Oamenii în uniformă trebuiau să-și ia măsuri stricte de securitate atunci când intrau în celula acestuia. A stat în arestul preventiv de la Suceava timp de o lună și jumătate, singur în aceeași celulă.

Pe linie de regulament intern al arestului, Ioan Beşa a primit sancţiunea de suspendare a dreptului de a primi pachete, dar şi de a-şi cumpăra bunuri din resurse proprii, cu excepţia celor de igienă personală. Conform legilor în vigoare, un arestat preventiv îşi poate cumpăra lunar, cu bani aduşi de prieteni sau familie, bunuri în cuantum de două treimi din valoarea saraiului minim pe economie din România. De precizat că această sancţiune nu are legătură cu cele trei mese pe zi de care beneficiază din partea statului român, ca orice deţinut sau arestat preventiv.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ipoteză teribilă! Poziția bizară în care a fost găsit în celulă cadavrului ucigașului lui Sorin Vezeteu sugerează că ar fi fost „ajutat” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*