Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Detalii șocante! Suceveanul care a ucis o tânără în Belgia s-a filmat și și-a făcut selfie cu tânăra care trăgea să moară

Crima unui român îngrozeşte o lume întreagă. Alexandru, un tânăr de 23 de ani din Suceava, a violat şi a ucis o tânără pe o plajă din nordul Belgiei, apoi a filmat-o în agonie şi s-a fotografiat lângă trupul fetei, arată Observator.tv.

Televiziunile de ştiri din Belgia vorbesc despre Alexandru Caliniuc, un tânăr de 23 de ani din Suceava, care şi-a filmat victima şi s-a fotografiat lângă ea. Sophie i-ar fi refuzat avansurile şi a plătit cu viaţa. Avea 27 de ani.

În telefonul românului, anchetatorii au găsit filmuleţe în care el o filma pe tânăra care trăgea să moară și descria rănile pe care i le-a provocat. Sophie a fost filmată în ultimele secunde viaţă. În seara zilei de 22 de ianuarie, Alexandru o zărise pe faleza unei staţiuni de lux din nordul Belgiei.

Aproape de locul întâlnirii lor, i-a şi abandonat trupul, în nisip, după ce a ucis-o. Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins când s-a întors la locul crimei.

Românul a fugit acasă, la Suceava, unde a fost găsit, după cinci luni de căutări. Acasă, în Salcea, părinţii şi fraţii nu vor să mai vorbească despre acuzaţiile care i se aduc lui Alexandru. Au mers astăzi la biserică şi s-au rugat pentru el. Îl ştiau plecat să muncească în Belgia.

În Belgia, însă, probele adunate de anchetatori cântăresc greu în dosarul lui Alexandru. Testul poligraf la care a fost suspus a arătat că românul a minţit. A recunoscut că a violat-o pe Sophia, dar susţine în continuare că a lăsat-o în viaţă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Detalii șocante! Suceveanul care a ucis o tânără în Belgia s-a filmat și și-a făcut selfie cu tânăra care trăgea să moară | Moldova24
  2. Ce au găsit polițiștii belgieni în telefonul românului acuzat de viol și omor. • HOprea

Lăsați un comentariu

*