Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gigi Becali, despre suceveanul Golofca: „Doamne fereşte! M-am convins acum de el. Gata, măi, tată”!

golofca la fcsbPatronul FCSB, Gigi Becali, nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de prestaţia echipei sale în remiza de pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-1. Finanţatorul vicecampioanei nu a fost mulţumit de niciunul dintre elevii lui Nicolae Dică, însă cel mai vehement a fost împotriva suceveanului Cătălin Golofca, venit de la FC Botosani.

“Golofca, Doamne fereşte! M-am convins acum de el… O să-i spun lui Dică… Gata, măi, tată, Că avem jucători de 19 ani pe care putem lua 10 milioane! Bagă-l pe Man să joace!”, a declarat Becali, la “Digi Sport Special”.

Fotbalistul venit de la FC Botoşani, ca urmare a unui început extraordinar de sezon, a fost titular în Gruia, fiind înlocuit la pauză, după o primă repriză în care nu s-a remarcat în vreun fel.

Jucătorul care l-a înlocuit pe Golofca, Dennis Man, a fost autorul pasei decisive la golul marcat de Constantin Budescu în minutul 63, după un contraatac perfect, pornit de la portarul Florin Niţă.

În total, jucătorul de 27 de ani a evoluat de opt ori pentru FCSB de la transferul său, fără a reuşi să marcheze vreun gol.

Nu este prima oară când Golofca intră în colimatorul patronului. În urmă cu aproape o lună, Becali a spus, mai în glumă, mai în serios, că este pregătit să le plătească moldovenilor 100.000 de euro pentru a-l lua înapoi.

Ulterior. Gigi Becali a revenit şi a precizat că totul a fost doar o glumă: “De Golofca am zis ce-am zis că să-l întăresc, încă mai cred în el, în viteza lui şi în ce poate să facă. Glumele pe care le fac eu nu le luaţi aşa, la propriu, că eu vreau să-l motivez. Tot ce-am zis de Golofca a fost ca să-l motivez. Cred în el, cred mult în el“.

Sursa: Digisport

Golofca s-a antrenat alături de noii săi colegi de la FCSB. Vezi cum a fost primit și ce număr va purta!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*