Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două tinere din Șcheia, condamnate pentru tâlhărie. Una este fiica cunoscutului „Bozomală”

Două tinere de 14 și 19 ani, din comuna Șcheia, au fost condamnate, joi, de magistrații Judecătoriei Suceava pentru tâlhărie. Pentru Denisa Bozomală, fiica cunoscutului „Bozomală” din Șcheia, s-a luat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an și două luni. Anamaria Lungu a primit doi ani de închisoare sub supraveghere, cu un termen de încercare de doi ani. Decizia nu este definitivă.

Pe 14 februarie a.c., cele două tinere au profitat de starea de beţie a unui sucevean de 65 de ani şi i-au furat un lanţ de aur în valoare de aproximativ 2.000 lei. Apoi, Pe 15 martie a.c.,  au furat de la alt bărbat beat, de 39 de ani, din oraşul Siret,  un telefon mobil şi o sumă de bani, prejudiciul total fiind de circa 5.600 lei.

În timpul administrării probatoriului, poliţiştii au extins cercetările asupra tinerei de 14 ani, Denisa Bozomală, cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de „tâlhărie calificată” şi a unei infracţiuni de „tâlhărie” aflate în cercetare, şi asupra Ioanei Lungu, cu privire la săvârşirea unei fapte de complicitate la infracţiunea de „tâlhărie”.

Denisa face parte din familia lui Bozomală din Șcheia, un clan cunoscut pentru mai multe fapte penale, printre care furt, tâlhării, distrugeri, tulburarea liniștii publice etc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*