Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Locul I la Concursul internațional Formidabilii și marele premiu pentru macheta „Orașul de vis” pentru Liceul din Dumbrăveni

Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a obținut locul I la Concursul Internațional „Formidabilii” și marele premiu pentru macheta Orașul de vis, realizată de elevii Gângă Ciprian, Gângă Magdalena și Ștefănucă Sebastian. Coordonator a fost profesorul Romeo Bolohan.

Premiul “Formidabilii” 2016-2017 – Liceul Tehnologic Mihai Eminescu din Dumbrăveni, jud. Suceava : un aparat foto sau flipchart, la alegere, + Cupa Formidabilii 2016-2017 + Medalii Formidabilii pentru membrii echipei câștigătoare.

Pentru premiul “Formidabilii” 2016-2017, a fost aleasă cea mai bună lucrare din totalul lucrărilor înscrise în concurs (fiind jurizate împreună lucrările venite de la Grădiniță, Primar și Gimnaziu), în timp ce premiile 1, 2 și 3 au fost selectate separat pe fiecare nivel. (Grădiniță, Primar, Gimnaziu). Un total de 10 premii au fost acordate în cadrul acestei etape (3 pentru Grădiniță, 3 pentru Primar, respectiv 3 pentru Gimnaziu și un premiu general pentru cea mai bună lucrare)

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Locul I la Concursul internațional Formidabilii și marele premiu pentru macheta „Orașul de vis” pentru Liceul din Dumbrăveni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*