Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Șocant! O tânără din Rădăuți și-a ucis fetița de șase ani, apoi s-a sinucis

O tânără, în vârstă de 31 de ani, din Rădăuți, a șocat întreaga Italie după ce și-a ucis fetița de șase ani, cu mai multe lovituri de cuțit, apoi s-a sinucis. Totul s-a petrecut pe 16 septembrie.

Femeia, Alina Mihaela Olaru, care suferea de probleme psihice apărute după ce a născut, locuia la  Perosa Argentina din provincia Torino. Aceasta se mutase cu fetiţa în Italia în luna mai, chemată de mama ei care trăia acolo de 15 ani. Tatăl copilei este un italian care s-ar afla în România, dar acesta nu recunoscuse fetiţa şi nu păstrase legătura cu mama.

Mama Alinei a găsit trupurile neînsuflețite în casa în care locuiau toate trei. Potrivit presei italiene, corpul fetiţei a fost găsit în living, iar cel al mamei în bucătărie.

Lângă cadavrul rădăuțencei a fost găsit și cuţitul cu care şi-a înjunghiat fiica şi cu care şi-a luat viata. Femeia nu a lăsat niciun bilet de adio.

Potrivit Torino Today, Procuratura din Torino a deschis o anchetă în acest caz care va fi condusă de procurorul Mario Bendoni. Asupra cazului vor investiga, de asemenea, Carabinierii de la Unitatea Pinerolo din Torino.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șocant! O tânără din Rădăuți și-a ucis fetița de șase ani, apoi s-a sinucis | Moldova24
  2. Bona copilei de 6 ani ucisă de mamă, în Italia, declaraţii halucinante: „Şi cu dinţii muşca din fetiţă” | SuceavaNews.ro
  3. Bona copilei de 6 ani ucisă de mamă, în Italia, declaraţii halucinante: „Şi cu dinţii muşca din fetiţă” - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*