Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Eveniment caritabil dedicat mașinilor tunate din România, la Rădăuți. Banii au mers la Antonia, fetița care și-a pierdut tatăl într-un accident cumplit

Weekendul trecut a avut loc un eveniment caritabil dedicat maşinilor tunate din România, şi anume prima ediţie de DSR Tuning Show. Evenimentul a avut loc în parcarea centrală a municipiului Rădăuţi, a început pe sâmbătă pe 09.09.2017 la orele 14:00 şi s-a încheiat duminică pe 10.09.2017 la ora 18:00.

Potrivit Andreicenușă.ro, evenimentul a fost organizat cu scop caritabil şi anume cel al strângerii de fonduri pentru Antonia Rusu, o fetiţă la o vârstă fragedă de 3 ani, ce a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia tatăl ei Romeo Rusu, a decedat din păcate, la Milișăuți. Romeo Rusu a fost un tip foarte admirat în societatea din Rădăuţi şi tot mai mulţi oameni s-au oferit să-i ajute fetiţa.

Evenimentul a fost organizat de Bogdan Budeanu şi Bogdan Alexandru. Doi tineri din Rădăuţi foarte implicaţi în astfel de evenimente, participând cu maşinile lor arătoase şi dotate la o mare parte dintre evenimentele importante ce ţin de Tuning auto.

La eveniment au participat în peste 70 de maşini din toate colţurile ţării. Au fost maşini tari, maşini mari, maşini joase, dar şi maşini foarte arătoase. Mai mult decât atât au fost o mulţime de probe printre care: Limbo, în care cea mai joasă maşină câştigă; concurs de ţinut janta; It’s a Crowd, în care maşina încap cei mai mulţi oameni câştigă; loudest exhaust şi multe altele. S-au oferit o mulţime de premii, printre care: Best Exterior, Best Interior, Best Paint, Best Wheels, Best Fitment Airride, Best Fitment Static, Best Airride, It’s a Crowd Winner, Limbo Winner, Hold the rim Winner, Top 10 Car of the Show, Best Engine Bay, Best Setup Trunk şi bineînţeles cupa cea mare: Best Car of the Show.

În urma evenimentului s-au strâns pentru micuţa Antonia, suma de 3217 lei, sumă care cu siguranţă o va ajuta pe sărmana fetiţă rămasă fără tată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*