Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

I-au propus o partidă de sex contracost, dar ce a urmat îl va marca pe viață. Bărbat amenințat cu un cuțit și obligat să le dea toți banii de pe card

Un bărbat a crezut că își va satisface toate fanteziile, dar a avut parte de o nenorocire. Acesta a fost păcălit, amenințat și obligat să plătească 4.000 de lei ca să scape cu viață.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus, pe 28 august, punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei doi tineri, de 19 și 21 de ani, luați la ocazie, care au tâlhărit un bărbat. Anchetatorii scot la iveală noi detalii.

Cosmin Constantin Ciucuriță este cercetat pentru tâlhărie calificată și distrugere, iar Răzvan Bădrăgan pentru tâlhărie.

În seara de 26 spre 27 august 2017, în jurul orei 03:30, Cosmin Ciucuriță și Răzvan Bădrăgan l-au agresat fizic pe A.P., inițial Ciucuriță amenințându-l cu un cuțit, obligându-l să le dea suma de 150 de lei pe care o avea în portofel.

Ulterior, inculpatul Ciucuriţă Cosmin-Constantin a sustras cardul bancar al persoanei vătămate din portofel si, sub exercitarea de violențe, fiind lovit cu pumnul în zona corpului și amenințări cu cuţitul, persoana vătămată s-a deplasat împreună cu acesta la bancomatul aparţinând Băncii Comerciale Române din centrul oraşului Frasin, unde a fost determinată de inculpat să scoată suma de 4000 de lei şi să i-o predea.

Totul s-a petrecut după ce victima, A.P., alături de martorii D.B.O. și C.S. se deplasau cu autoturismul proprietatea persoanei vătămate, marca Ford Focus din orașul Siret spre orașul Frasin, la volan aflându-se martorul C.S.
La ieșirea din municipiul Suceava în direcția orașului Gura Humorului, cei trei au observat două persoane de sex masculin care așteptau pe marginea drumului, sens în care persoana vătămată a solicitat șoferului să oprească pentru a-i lua și pe ei.

Astfel, inculpații Bădrăgan Răzvan și Ciucuriță Cosmin-Constantin au urcat pe bancheta din spate. Pe drum, inculpaţii le-au propus celor trei să întrețină relații sexuale contra cost cu niște tinere cu care urmau să le facă cunoștință.

După ce au ajuns în localitatea Bucșoaia, orașul Frasin, în jurul orelor 03:00, au oprit mașina în parcarea situată în fața unui bloc de locuințe, unde inculpații Bădrăgan Răzvan și Ciucuriță Cosmin-Constantin au spus că locuiesc fetele la care trebuiau să meargă.

În continuare, inculpatul Ciucuriță Cosmin Constantin a mers în partea stângă față a autoturismului și a scos cheile din contact, iar inculpatul Bădrăgan Răzvan a deschis portiera din dreapta față și l-a tras din mașină pe persoana vătămată A.P., după care amândoi au început să-l lovească cu pumnii și picioarele.

În continuare, Ciucuriță Cosmin Constantin i-a solicitat lui A.P. suma de 50 de lei pentru chei însă persoana vătămată nu a fost de acord să le dea niciun ban, fiind luat la bătaie din nou de cei doi, trăgând-l de haine, rupându-i tricoul, persoana vătămată căzând la pământ unde cei doi inculpați au continuat să-l lovească cu picioarele.

În timpul agresiunii numitul Ciucuriță Cosmin Constantin a lovit cu pumnul în parbrizul mașinii marca Ford Focus pe care l-a fisurat.

În cele din urmă, persoana vătămată A.P. a scos portofelul în care avea suma de 150 lei pe care a înmânat-o celor doi inculpaţi. După ce a primit suma de bani, inculpatul Ciucuriță Cosmin Constantin i-a smuls din mâna persoanei vătămate portofelul și verificându-l în căutarea de bani a găsit cardul aparținând persoanei vătămate. Astfel, i-a solicitat numitului A.P. să meargă împreună la un bancomat iar pentru a intimida persoana vătămată a scos din buzunar un cuțit cu care a amenințat-o, persoana vătămată conformându-se.

Astfel, persoana vătămată A.Ș. și cu inculpatul Ciucuriță Cosmin Constantin s-au deplasat cu autoturismul condus de martorul C.S. la un bancomat amplasat în centrul orașului Frasin, iar martorul D.B. a rămas între timp cu inculpatul Bădrăgan Răzvan în fața blocului.

După ce au ajuns la bancomat, inculpatul Ciucuriță Cosmin Constantin a coborât din mașină împreună cu persoana vătămată, pe care a continuat să o agreseze și să o amenințe cu cuțitul pentru a-l determina să formeze PIN-ul și să îi dea toţi banii aflaţi pe card.

Din bancomat, în fața căruia cei doi tineri au stat aproximativ 10 minute, a fost scoasă suma de 4000 lei, numitul Ciucuriță Cosmin Constantin însușindu-și suma de bani scoasă din bancomat
Ulterior, cei doi s-au urcat în mașină și s-au întors în localitatea Bucșoaia, orașul Frasin unde Ciucuriță Cosmin Constantin a coborât din mașină și i-a spus martorului D.B. să urce în autoturism și să plece.

„În urma examinării medico-legale a persoanei vătămate s-a stabilit că aceasta a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Față de cei doi inculpați, Ciucuriţă Cosmin-Constantin și Bădrăgan Răzvan, la data de 28.08.2017, ora 09:40, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, aceștia fiind prezentați la aceeași dată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Gura Humorului a respins propunerea de arestare preventivă, luând față de ambii inculpați măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile. Împotriva încheierii susmentionate s-a declarat contestație de către procurorul de caz, Tribunalul Suceava admiţând calea de atac şi dispunând arestarea preventivă a ambilor inculpaţi pe o durată de 30 de zile”, transmit procurorii.

Bărbat tâlhărit cu 4.000 de lei de doi tineri luați la ocazie


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. I-au propus o partidă de sex contracost, dar ce a urmat îl va marca pe viață. Bărbat amenințat cu un cuțit și obligat să le dea toți banii de pe card | Moldova24

Lăsați un comentariu

*