Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Un sucevean a cumpărat cozonac cu mucegai dintr-un supermarket

A cumpărat un cozonac dintr-un supermarket, dar când a ajuns acasă a văzut că produsul avea mucegai. Este pățania unui sucevean, care a mers, marți după-amiază, 12 septembrie, cu verișoara sa la Profi Loco din Stulpicani și a făcut mai multe cumpărături.
Tânărul Daniel Tiron povestește că a cumpărat și un cozonac Boromir, s-a uitat la data expirării și a văzut că e totul în regulă, l-a plătit și a mers acasă. Surpriza a avut-o când l-a tăiat și s-a așezat la masă. Cozonacul era mucegăit.

Aveam bon, aveam tot. Am dus produsul înapoi, cu tot cu bon, și au zis că nu-s vinovați ei, că sunt vinovați cei de la Boromir, dar nu cred eu acest lucru. Este jale și cu carnea în magazin, nu numai cozonacul. Carnea din galantar arată jale și nu mai zic la alte sunt ținute prost”, a spus Daniel Tiron.

Tânărul nu a mai făcut reclamație la Protecția Consumatorului întrucât angajații au primit produsul înapoi și i-au restituit banii. Acesta vrea, însă, să tragă un semnal de alarmă să nu se mai întâmple astfel de probleme.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un sucevean a cumpărat cozonac cu mucegai dintr-un supermarket | Moldova24

Lăsați un comentariu

*