Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Contractul de aproape 84 de milioane de lei, pentru salubrizarea municipiului Suceava, scos din nou la licitație

Municipalitatea scoate din nou la licitație serviciul de salubrizare a Sucevei. Este vorba despre un contract de 83.829.600 lei, pe o perioadă de 12 ani.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că acest contract presupune și 200 de  platforme îngropate și semi-îngropate, 30 de puncte de deșeuri reciclabile, 1.000 de coșuri stradale, dar și construirea a două locuri de joacă anual.
După ce a întors documentația de patru ori, ANRMAP a dat în sfârșit avizul.

Luni vom avea o ședință extraordinară de Consiliu Local în care încercăm să aprobăm această fișă de dată a licitației și avem subiectul pe care nu l-am votat data trecută referitor la întregirea contractului de concesionare la Thermonet, să legăm acele instalații pentru a putea obține avizul de la ANRE.[…] Motive pentru care a fost întoarsă documentația: discriminarea între mașinile noi și vechi, să demonstrăm matematic..calculul matematic al duratei contractului, să demonstrăm matematic nivelul de redevență, noi, sigur, le-am pus 5% că așa am stabilit, și a trebuit să facem calcule, asta ANRMAP-ul, nu comentăm. […] Este un nou început, sperăm de această dată să ajungem la capăt. Avem nevoie de acest contract de salubritate menajeră, avem nevoie de modernizarea colectării deșeurilor menajere în municipiul Suceava”, a declarat Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Contractul de aproape 84 de milioane de lei, pentru salubrizarea municipiului Suceava, scos din nou la licitație | Moldova24

Lăsați un comentariu

*