Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O firmă din Câmpulung Moldovenesc va primi bani pentru reabilitarea mai multor birouri vamale

In cursul saptamanii trecute, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a organizat o licitatie pentru reabilitarea mai multor birouri vamale.

Ofertele s-au putut depune pana la inceputul lunii. Dupa verificarea dosarelor doar doua firme au fost acceptate pentru sesiunea de deschiderea a ofertelor. Este vorba despre Compania Constructii Feroviare SA, din Campulung Moldovenesc, si Delta Con SRL, din Dorohoi. Prevederea bugetara este de 675 mii lei, adica 150 de mii de euro. Se doreste realizarea unor lucrari de reparatii la platforme de scanare si cai de rulare in cadrul vamilor Sculeni (Iasi), Siret (Suceava), Stanca-Costesti (Botosani) si Albita (Vaslui), potrivit bzi.ro.

La Vama Sculeni se vor face reparatii la platforma de scanare si la caile de rulare pentru o suprafata de 2.100 metri patrati, in timp ce la Vama Siret va fi realizat acelasi tip de lucrari, dar pentru o suprafata de 1.000 metri patrati, plus marcaje rutiere, separatori de trafic, plantare de stalpi pentru indicatoare de circulatie rutiera din metal. Aceleasi investitii se vor face si la vamile Stanca – Costesti si Albita, suprafata vizata fiind diferita.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O firmă din Câmpulung Moldovenesc va primi bani pentru reabilitarea mai multor birouri vamale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*