Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Elevii suceveni încep anul şcolar doar cu programul „laptele”. Cornul va ajunge abia la iarnă după ce licitaţia fost reluată

Consiliul Judeţean Suceava nu a reuşit să organizeze licitaţia pentru cornul pe care elevii ar trebui să-l primească zilnic la şcoală. Autorităţile judeţene au reuşit doar să desemneze firma ce va livra laptele şcolarilor suceveni. Licitaţia pentru corn va fi organizată în luna octombrie, scrie Adevarul.

Programul „Laptele şi cornul” va continua la începutul noului an şcolar la Suceava însă fără corn. S-a ajuns în această situaţi din cauza faptului că ofertantul – asocierea formată din Mopan Suceava, Parisienne a la Vys Fălticeni, Buzdea Com Fălticeni şi Sava Cazac SNC Broşteni – nu a răspuns în termenul legal la solicitarea venită din partea contractantului – Consiliul Judeţean Suceava – de a oferi anumite clarificări în ceea ce priveşte oferta tehnică, licitaţia a fost anulată şi a trebuit să fie reluată.

Cel mai devreme, contractul va putea fi semnat la finalul lunii octombrie, doar în condiţiile în care nu vor apărea alte probleme şi nu vor exista contestaţii. În aceste condiţii, în cel mai bun caz, cornurile vor ajunge pe băncile elevilor în luna noiembrie. În anul şcolar trecut învăţau în şcolile din judeţul Suceava 119.076 elevi şi preşcolari. Cu unele diferenţe datorate unui număr mai mare sau mai mic de înscrişi comparativ cu numărul celor care au ieşit de pe băncile şcolilor, aproximativ acelaşi număr de elevi sunt aşteptaţi să înceapă şcoala pe 11 septembrie.
Citeste mai mult: adev.ro/ow26uu


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Elevii suceveni încep anul şcolar doar cu programul „laptele”. Cornul va ajunge abia la iarnă după ce licitaţia fost reluată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*