Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident! Un șofer a ajuns cu mașina într-o baracă în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră

Foto: Aga Rodica Geta

Un șofer a ajuns, joi, cu mașina într-o baracă în încercarea sa de a scăpa de polițiștii de frontieră. Din primele informații, acesta se afla la volanul unui autoturism marca Volvo, cu volan pe partea dreaptă, și gonea în încercarea de a scăpa de un echipaj al Poliției de Frontieră care era pe urmele sale, pe raza localității Falcău, comuna Brodina.

La un moment dat, Octavian Cotoș, de 23 de ani, din comuna Straja, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o baracă de tablă. Șoferul a fost rănit și dus la spital.

În mașina sa au fost găsite mai multe colete cu țigări.

„În data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, jud. Suceava, pe timpul desfăşurării misiunilor specifice in zona de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Falcău un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie. Conducătorul auto a ignorat semnalele polițistului de frontieră, fapt pentru care lucrătorii noștri au trecut la urmărirea mașinii. Soferul si-a continuat deplasarea cu viteza, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, intrand cu masina intr-o magazie care se afla pe marginea drumului. La fața locului, colegii noștri au solicitat prin Serviciul de Urgență 112 o ambulanță care a procedat la transportarea conducătorului auto la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări care împreună cu mașina urmează a fi transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. În continuare, poliţiştii de frontieră suceveni efectuează verificări în vederea documentării întregii activități infracționale”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Tânărul care a făcut accident în timp ce fugea de polițiștii de frontieră avea în mașină țigări de aproape 40.000 de lei | SuceavaNews.ro
  2. FOTO! Tânărul care a făcut accident în timp ce fugea de polițiștii de frontieră avea în mașină țigări de aproape 40.000 de lei - Exclusiv24.net

Lăsați un comentariu

*