Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A câștigat o avere, dar nu păstrează nici măcar jumătate din ea. Ce face cu banii suceveanul care a vândut un porumbel cu 500.000 de euro

Suceveanul de 41 de ani, care a câștigat nu mai puțin de 500.000 de euro din vânzarea unui porumbel, nu păstrează nici măcar jumătate din bani.

Daniel Bucaciuc, din localitatea Ipotești, plecat de 20 de ani în Belgia, spune că o parte din sumă va investi în societatea sa de construcții, dar majoritatea sumei va merge către cei nevoiași.

„300.000 o să plece către săraci și orfelinate la noi acasă. Am și vorbit cu nevasta mea să mergem la copii care nu au, care sunt în nevoie și o să încercăm să ajutăm familii, dar cu materiale, nu neapărat cu bani că poate ei nu vor gestiona banii bine și vrem să fie ceva durabil, să îi ajute pe viitor. Nu ne-am gândit exact unde, dar o să alegem de prin toată țara. Restul o să îi investesc în firma mea de construcții”, ne-a declarat Daniel.

Daniel duce o viață liniștită în Belgia, dar chiar și așa adoră să vină cu familia în România și nu ratează niciun concediu să fie aproape de cei dragi de aici. El are patru copii și recunoaște că Dumnezeu a avut mereu grijă de familia lui și nu i-a lipsit nimic. E drept că a și muncit foarte mult pentru tot ce are.

Eu cred în Dumnezeu și Dumnezeu m-a ajutat tot timpul și mi-a mers tot timpul bine și am tot ce îmi trebuie și m-am gândit la cei care nu au și chiar dacă e mai mare suma pe care vreau să o dau, o dau cu toată plăcerea pentru cei în nevoie”, a spus suceveanul.

Un sucevean a făcut un record mondial! A vândut un porumbel cu 500.000 de euro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A câștigat o avere, dar nu păstrează nici măcar jumătate din ea. Ce face cu banii suceveanul care a vândut un porumbel cu 500.000 de euro | Moldova24

Lăsați un comentariu

*