Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Doi tineri de 17 ani, din Udești și Marginea, prinși la volan fără permise

Doi tineri de 17 ani, din comunele Udești și Marginea, au fost prinși de polițiști, la volan, fără permise de conducere.

Marți, la ora 21.35, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza comunei Bosanci, pe un drum comunal, a oprit regulamentar pentru control autoturismul condus de un tânărde 17 ani, din comuna Udești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi efectuându-se verificări în bazele de date s-a constata că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Miercuri, în jurul orei 01.35, în timp ce se desfășurau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe str. Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți, a fost oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 17 ani, din comuna Marginea, care nu poseda permis de conducere. Pe locul din dreapta față se afla sora acestuia de 15 ani, din aceeași localitate. Din verificările efectuate s-a mai stabilit faptul că autoturismul condus este proprietatea tatălui său, însă acesta este plecat din ţară și nu știa faptul că fiul său a sustras autoturismul de la domiciliu și l-a condus pe drumurile publice.

Ambii minori s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”dar al doilea adolescent este cercetat  și pentru „furt în scop de folosință”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri de 17 ani, din Udești și Marginea, prinși la volan fără permise | Moldova24

Lăsați un comentariu

*