Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

A trecut cu un Mercedes pe roșu, a lovit o mașină, apoi s-a ascuns în niște tufe. Ce pedeapsă a primit șoferul

Un șofer de 3o de ani, care a produs un accident în a doua zi de Paște, la intersecția străzilor Traian Vuia și Calea Unirii din municipiul Suceava, și-a primit pedeapsa.

Marian Pentelescu a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la trei ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

Vă reamintim că Marian Pentelescu, de 30 ani, din municipiul Suceava, conducea autoturismul Mercedes CLS, înmatriculat în Anglia, pe strada Calea Unirii, iar la intersectia cu strada Traian Vuia nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu autoturismul Opel Astra condus de o tânără de 32 ani, din municipiul Dorohoi, care făcea stânga spre Ițcani.

După accident, șoferul Mercedesului și un pasager din autoturism au părăsit locul accidentului, dar au fost găsiți de jandarmi ascunși în niște tufe, în apropiere.
Șoferița nu era băută, dar șoferul avea 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

FOTO! Accident și în a doua zi de Paște, la Suceava. Un Mercedes a trecut pe roșu, a lovit o altă mașină, apoi șoferul a fugit (Update)


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A trecut cu un Mercedes pe roșu, a lovit o mașină, apoi s-a ascuns în niște tufe. Ce pedeapsă a primit șoferul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*