Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Imagini cu cerbii uciși de braconieri, cărați în portbagajul unei mașini

Imagini cu cerbii uciși de braconieri, cărați în portbagajul unui autoturism 4X4 au fost făcute publice de Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Angajații Direcției Silvice din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor și polițiștii suceveni au descoperit un caz de la Ocolul Silvic Cârlibaba.

Doi cerbi tineri au fost împușcați, fiind descoperiți într-un autoturism de teren. Personalul silvic a alertat poliția, fiind reținut un suspect, acesta fiind recidivist, condamnat în trecut la cinci ani de închisoare, tot pentru braconaj. Suspectul a fost reținut de polițiști pentru cercetări, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Se pare că bărbatul face parte dintr-o reţea aflată de mai mult timp în vizorul poliţiei.

Bărbatul făcuse pană în pădure, în apropierea comunei Cârlibaba, iar în timp ce aștepta ajutor, a fost găsit de pădurarii suceveni, în jurul orei 05.00 dimineața, care patrulau în zonă. În portbagajul mașinii se aflau doi cerbi de aproximativ 1-2 ani, de peste 100 de kilograme fiecare. Carnea acestora urma să fie vândută la pensiunile din zonă cu 30 de lei pe kilogram.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*