Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

A fost stabilită comisia care se va ocupa de organizarea Centenarului. Vezi cine face parte din ea!

Consilierii județeni au dezbătut, luni, într-o ședință de Consiliu Local un proiect de hotărâre privind asocierea cu Primăria Suceava pentru organizarea Centenarului. În cadrul ședinței a fost stabilită comisia care  se va ocupa de organizarea Centenarului. Din comisie fac parte: președintele CJ, Gheorghe Flutur, trei consilieri județeni ai PNL, doi de la PSD și trei angajați ai CJ.

Vor face parte din comisie:  Vasile Tofan, Ioan Moraru și Radu Vecliuc, Irina Vasilciuc, administratorul public al județului, Emil Ursu, directorul Muzeului Bucovinei, Nicolae Barbă, consilier, Mihai Grozavu și Simion Sticleț din partea PSD.

„Suceava va avea un rol important în 2018 pentru că și Bucovina s-a unit cu țara, iar aici în municipiul Suceava dorim să dăm drumul la proiecte multe și să fie invitați la nivel de conducere, reprezentanți și dacă nu facem acest lucru întârziem în executarea proiectelor.[…] Noi trebuie să fim prezenți, să rămânem deschiși pentru toate primăriile și nu numai primăriile”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A fost stabilită comisia care se va ocupa de organizarea Centenarului. Vezi cine face parte din ea! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*