Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță: în Suceava toți se înghesuie să lucreze la stat, pentru că în rest ofertele sunt limitate și prost plătite

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, este de părere  că autoritățile locale ar trebui să se implice mai mult pentru crearea locurilor de muncă în Suceava, dar și pentru repararea drumurilor.

„Totodată, Partidul Verde filiala județeană Suceava îl invită pe dl Prim-Ministru să efectueze o vizită în Moldova, urmată de una în Ardeal, pentru a vedea realitatea la fața locului. Viața este mai frumoasă și ușoară în Cluj-Napoca față de Suceava. În Cluj, de exemplu, lefurile sunt mult mai mari, drumurile mai bune, locuri de muncă găsești, pe când în Suceava toți se înghesuie să lucreze la stat, pentru că în rest ofertele sunt limitate și prost plătite, iar multe drumuri sunt găurite”, susține Acibotăriță.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ROman says:

    Timișul și mai târziu Clujul(datorită lui Funar,mu a prea înțeles capitalismul) au făcut parcuri industriale,comerciale la marginea orașului cu utilități și Suceava s-a mulțumit cu “comerț oriental” și marketurile,super marcheturile băgate în oraș.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Acibotăriță: în Suceava toți se înghesuie să lucreze la stat, pentru că în rest ofertele sunt limitate și prost plătite | Moldova24

Lăsați un comentariu

*