Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doi soți internați de urgență după ce au fost mușcați de propriul lor fiu

Doi soți din Dolhasca au fost internați de urgență după ce au fost mușcați de propriul lor fiu. Tânărul, absolvent de facultate, a fost victima unei agresiuni, în seara zilei de 20 august, în orașul Dolhasca. El a fost bătut crunt, suferind un traumatism cranioc cerebral cu pierderea stării de cunoștință și un hematom intracerebral.

Marți, 22 august, el a fost dus de părinți la Iași, la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde a fost internat la Neurochirurgie. La spital au ajuns și părinții acestuia.

„Părinții aveau plăgi severe la degetele de la mâini, după ce au fost mușcați de fiu. Băiatul a făcut convulsii și părinții au încercat să-i scoata limba cu degetele”, a declarat, pentru Bzi.ro,  prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Soția, S.P., în vârstă de 43 ani, a fost diagnosticata cu plagă mușcata om la degetul mare drept, iar soțul, S.R., de 45 ani, a fost diagnosticat cu plagă mușcată om  degetul I și II de la mâna stângă și degetul II de la mâna dreaptă. Ambii au fost internați la Clinica de chirurgie plastică și reconstructivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*