Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Au început lucrările de modernizare pe E 85, de la Suceava la Fălticeni

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început lucrările de modernizare a Drumului European E85, de la Suceava la Fălticeni.

Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, în ultima perioadă au fost multe sesizări cu privire la starea acestui tronson de drum, iar șeful județului a făcut solicitări către CNAIR pentru modernizare.

„Astăzi mă bucur să văd că au început lucrările de modernizare şi reabilitare pe porțiunea de la Suceava spre Fălticeni. După ce am solicitat și realizarea racordurilor cu centura ocolitoare, la ieșirea din Suceava, reprezentanții CNAIR mi-au transmis că aceste lucrări se vor realiza la toamnă, când speră că vor începe lucrările pe porțiunea din ruta ocolitoare care mai trebuie realizată pentru a se finaliza această importantă investiție. Siret – Suceava – Roman este un tronson de drum extrem de solicitat, cu atât mai mult în ultima perioadă, ca urmare a liberalizării regimului vizelor pentru vecinii noștri, ucrainenii. De altfel modernizarea acestui tronson de drum este inclusă și în propunerile noastre privind proiectele pe Centenar”, a declarat președintele CJ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*