Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard, la Capu Codrului

Un șofer de 56 de ani s-a urcat beat la volanul unei mașini și a produs un accident, sâmbătă după-amiază, la Capu Codrului. Un comunicat al Poliției Suceava arată că în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în comuna Capu Codrului, din cauza neatenției și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 56 de ani, din municipiul București, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 26 de ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer beat a intrat cu mașina într-un gard, la Capu Codrului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*