Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Acţionarul unui spital privat din Suceava: Ca medic, nu poţi să ai un business în privat şi să lucrezi şi la stat. Când discutăm de business, deja vorbim de altă relaţie

Foto: zf.ro

Mai mulţi medici care lucrează în spitale de stat au construit în ultimii ani clinici private pe care apoi le-au vândut către MedLife, Regina Maria sau Medicover, scrie zf.ro.

Medicul Ştefan Puşcaşu, chirurg şi acţionarul spitalului privat Bethesda din Suceava, susţine că medicii nu pot conduce un business lucrând în acelaşi timp în spitale de stat pentru că intervin aspecte legate de moralitate. El spune că a renunţat la jobul din spitalul de stat în momentul în care unitatea spitalicească privată pe care o conduce a început să crească.

„Nu poţi să ai un business în privat şi să lucrezi şi la stat. Nu prea este corect ca medic să lucrezi în ambele părţi, pentru că medicul poate să facă ce vrea în timpul său liber, dar când discutăm de business deja discutăm de altă relaţie. E o problemă morală”, a spus pentru ZF medicul Ştefan Puşcaşu.

Mai mulţi medici care lucrează în spitale de stat au construit în ultimii ani clinici private pe care apoi le-au vândut către MedLife, Regina Maria sau Medicover.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Acţionarul unui spital privat din Suceava: Ca medic, nu poţi să ai un business în privat şi să lucrezi şi la stat. Când discutăm de business, deja vorbim de altă relaţie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*