Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Flutur: Ar fi preferabil să nu mai fie radare, că n-ai ce verifica, mai degrabă s-ar ocupa de fluidizarea traficului

Președintele Consiliului Județean  (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu este în regulă ca turiștii care vin în județul Suceava să circule bară la bară în drum spre stațiunile montane.

El a făcut referire la aglomerația de pe drumul european dinspre Suceava spre Vatra Dornei. Șeful județului este de părere că polițiștii rutieri ar trebui să se ocupe mai degrabă de fluidizarea traficului în zilele foarte aglomerate și mai puțin  de radare.

În acele zile ar fi preferabil să nu mai fie radare, că n-ai ce verifica, mai degrabă s-ar ocupa de fluidizarea traficului”, a declarat Flutur.

El a atras atenția că este nevoie urgentă de o strategie a șoselelor ocolitoare, susținând că degeaba scrie la poartă „Hai în Bucovina” dacă turiștii sunt ținuți blocați ore întregi în trafic. Președintele CJ arată că actuala infrastructură nu face față numărului mare de mașini și de aici apar și blocajele în trafic.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Flutur: Ar fi preferabil să nu mai fie radare, că n-ai ce verifica, mai degrabă s-ar ocupa de fluidizarea traficului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*