Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Peste 1,7 milioane de euro pentru modernizarea unităților școlare din Câmpulung Moldovenesc

Peste 1,7 milioane de euro vor fi investiți pentru modernizarea unităților școlare din Câmpulung Moldovenesc. Investițiile vor fi realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală și au în vedere reabilitarea și modernizarea celor patru unități de învățământ din municipiu. Este vorba de Liceul Tehnologic, Scoala gimnazială ”George Voevidca”, Școala gimnazială ”Bogdan Vodă” și Școala gimnazială ”Teodor Stefanelli”, unde va avea loc recompartimentarea, modernizarea spatiilor actuale, reabilitarea cladirilor existente, refacerea instalatiilor termice si electrice.

Primăria din Câmpulung Moldovenesc a realizat deja procedurile de achiziție publică stabilind că lucrările totale de 7,7 milioane de lei vor fi executate de societatea comercială Casa Design SRL Gura Humorului.

Banii vor fi folosiți pentru proiectare și execuție. Serviciile de proiectare constau in elaborarea proiectului tehnic, verificat de verificator MLPAT, a caietului de sarcini, a detaliilor de executie, a documentatiei pentru obtinerea avizelor si acordurilor necesare si obtinerea acestora (ISC, ISU) si a documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de construire, precum si prestarea serviciilor de asistenta tehnica din partea proiectantului.

Iată sumele pe fiecare obiectiv în parte:

  • Liceul Tehnologic- 1,96 milioane de lei
  • Scoala gimnazială ”George Voevidca”- 2,02 milioane lei
  • Școala gimnazială ”Bogdan Vodă” – 1,79 milioane lei
  • Școala gimnazială ”Teodor Stefanelli”- 1,97 milioane lei

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 1,7 milioane de euro pentru modernizarea unităților școlare din Câmpulung Moldovenesc | Moldova24

Lăsați un comentariu

*